Loading...

Ο CEO της Amazon Jeff Bezos θεωρεί τις Android ταμπλέτες ανούσιες!

  • Άρθρο του Neumann
  • at 9/08/2012 -





Χθες στα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς tablet της Amazon o ελληνικής καταγωγής Jeff Bezos και CEO της εταιρείας είπε μια μεγάλη αλήθεια!

Ποια είναι αυτή;
Ότι τα Android tablets είναι ανούσια και χωρίς στόχο! Και δεν είχε άδικο!

Σε μια πολύ ωραία παρουσίαση, εμείς που την είδαμε θυμηθήκαμε και λίγο τον Steve Jobs μιας και ο Bezos είναι πολύ καλός ομιλητής, η Amazon έδειξε και απέδειξε γιατί θεωρείτε ο μόνος σοβαρός ανταγωνιστής της Apple!

Με ένα οικοσύστημα από πίσω της η Amazon κάνει αυτό που κάνει και η Apple δηλαδή προσφέρει μια νέα εμπειρία για τους αγοραστές των tablets της μιας και τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτό με ένα μοναδικό τρόπο!

Κατά την ομιλία του λοιπόν είπε πως οι αγοραστές είναι έξυπνοι και πως παρόλο που μια σειρά από Android tablets κυκλοφόρησαν πέρυσι κανένα δεν κατάφερε να κερδίσει το αγοραστικό κοινό! Και ο βασικός λόγος είναι ότι εμφανίζονται στην αγορά ως gadgets χωρίς να έχουν την υποδομή να προσφέρουν κάτι περισσότερο και να υποστηρίξουν κάποια μοναδική υπηρεσία!

Παράθεση


“Customers are smart. Last year, there were more than two dozen Android tablets launched into the marketplace, and nobody bought ‘em. Why? Because they’re gadgets, and people don’t want gadgets anymore. They want services that improve over time. They want services that improve every day, every week, and every month.”

Φυσικά συμφωνούμε απόλυτα και μάλιστα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Amazon ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού χωρίς βλακείες τύπου Samsung, και που προσφέρει λύσεις που θα κάνουν την Apple να ανησυχεί και να δουλεύει πιο προσεκτικά!
Αναμένουμε σύντομα το iPad mini για να δούμε αν η Apple θα ρίξει μια βόμβα μεγατόνων στην κατηγορία αυτή!




Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...