Loading...

iOS 6 και η σχετική λειτουργία με το μπλοκάρισμα κλήσεων

  • Άρθρο του Neumann
  • at 9/18/2012 -

Το iPhone 5 είναι γεγονός, το αν θα καταφέρει να κερδίσει την μάχη με την Samsung και όλα αυτά που παρέχει δε το γνωρίζουμε. Το αν οι καταναλωτές απογοητευθούν με την συσκευή και ψάξουν κάτι διαφορετικό πάλι δε το γνωρίζουμε.

Φαίνεται πως όλα έχουν να κάνουν με το iPhone 5 και το λειτουργικό σύστημα με το οποίο θα συνοδεύεται, αλλά είναι τελικά έτσι? Σε ένα δημοσίευμα σχετικά με τις υψηλές προσδοκίες για την ανακοίνωση του iPhone 5, η The Wall Street Journal , έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

Το iPhone 5, παρουσιάστηκε και είναι εφοδιασμένο με το λειτουργικό, iOS 6,  το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις σχετικά με την υπηρεσία φωνητικών εντολών, Siri, έναν νέο τρόπο διαχείρισης των κουπονιών και των εισιτηρίων μέσω του Passbook, και μια νέα λειτουργία μπλοκαρίσματος των κλήσεων, καθώς και πολλά άλλα.

Θα μπορούσε όμως αυτή η νέα λειτουργία να αναφέρεται στην γνωστή πλέον υπηρεσία Do Not Disturb? Η πρόκειται για μια εντελώς νέα λειτουργία η οποία θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε κλήσεις υπό περίεργες συνθήκες?

Αναμένουμε περισσότερα με την επίσημη διάθεση του iOS 6.


Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...