Loading...

Jolla, Μπορεί το όνομα να είναι λίγο ατυχές το λογισμικό όμως έρχεται με αξιώσεις

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/26/2012 -





Δεν είναι μόνο το Android, το iOS και τα Windows Phones εκεί έξω. Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές για τα mobile λειτουργικά συστήματα και αυτό είναι κάτι που πιστεύουν ακράδαντα πρώην υπάλληλοι της Nokia που ασχολούνταν με το MeeGO και τώρα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Jolla. Δηλώνουν ότι εντός του 2012 θα γνωρίσουμε το πρώτο τους δημιούργημα. Καλώς να μας έλθει, λοιπόν!

Ήδη έχει γίνει συμφωνία με την κινέζικη DPhone για την ασιατική διανομή του νέου τηλεφώνου και εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάκτηση ενός μεριδίου της αγοράς, το οποίο εκτιμάται ότι αφήνουν το Android, η Apple και οι υπόλοιποι παίκτες στην παγκόσμια αρένα των smartphones.

Jolla, Μπορεί το όνομα να είναι λίγο ατυχές, αλλά το λογισμικό έρχεται με αξιώσεις. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μαζί με την παρουσίαση του νέου Jolla Smartphone, Θα ανακοινωθούν και όλες οι λεπτομέρειες για το οικοσύστημά του, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να έχουν μία πλήρη πρόταση.

Κάντε κλικ στο link της πηγής του άρθρου μας για να διαβάσετε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο Jussi Hurmola, CEO του Jolla, στην ιστοσελίδα Giga-Om.



Σχόλια