Loading...

Nokia: Κυκλοφορεί infographic συγκρίνοντας το Lumia 920 με το iPhone 5

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/21/2012 -



Σήμερα είναι η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5 σε 7 χώρες και ήδη οι ανταγωνιστές έχουν στρέψει τα πυρά τους με τις διαφημιστικές καμπάνιες-συγκρίσεις με σκοπό να αναδείξουν την δικιά τους συσκευή. Ο πόλεμος των specs είναι μεγάλος και όπως με την διαφήμιση της Samsung βγήκε νικητής το Galaxy S3, έτσι και η Νokia κάνει την δική της σύγκριση.

Η Φιλανδική εταιρία, η οποία πρόσφατα μπήκε δυνατά στην αγορά των smartphones με το Windows Phone 8 Lumia 920, κυκλοφόρησε ένα infographic το οποίο συγκρίνει τα χαρακτηριστικά του 920 με τα αντίστοιχα του iPhone 5.

Το infographic ανέβηκε 1 μέρα πριν την επίσημη διάθεση του iPhone 5 στο επίσημο λογαριασμό twitter της Nokia UK αναφέροντας χαρακτηριστικά την φράση "Good things come to those who wait..." (Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν")¨.

Δείτε το στη συνέχεια: 




Μπορείτε να δείτε και την σύγκριση μεταξύ των τελευταίων συσκευών που είχαμε κάνει εδώ, στην οποία φυσικά εκτός των άλλων υπάρχει το Lumia 920 και το iPhone 5. Kαθώς και το συγκριτικό μεταξύ των οθονών των δύο κινητών ΕΔΩ.

Σχόλια