Loading...

Η top Android-Mάχη με το Vellamo 2,0 Benchmark

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/21/2012 -


Είναι χρήσιμα τα Benchmarks για τίποτα περισσότερο από τα δικαιώματα καυχησιολογίας;

Είναι μια ερώτηση που θα μπορούσε να συζητηθεί για ώρες, αλλά η Qualcomm μόλις κυκλοφόρησε τη νέα σουίτα της Vellamo Benchmarks 2,0 και το Android and Me αποφάσισε να την τεστάρει με μια χούφτα των καλύτερων Android συσκευών. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε την head-to-head μάχη επτά Android συσκευών και να μάθετε ποιο βγαίνει στην κορυφή.



Κατέβασε το Vellamo Mobile 2,0 Benchmark από το download link παρακάτω. Αν θέλεις να συγκρίνεις τα αποτελέσματά με αυτά της δικής σου συσκευής, για καλύτερα και πιο ακριβή αποτελέσματα πηγαίνετε ρυθμίσεις και επιλέξτε μέσο όρο από πέντε τρεξίματα.


Χρησιμοποιήθηκε ποικιλία από Android smartphones. Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν οι τελευταίες συσκευές ναυαρχίδες από την HTC, LG, και τη Samsung, καθώς και το Nexus 7 tablet.


  • AT & T HTC Ένα Χ (Snapdragon S4 Plus, 4.0.3)
  • Unlocked HTC Ένα Χ (Tegra 3, Android 4.0.4)
  • Η T-Mobile Samsung Galaxy S III (Snapdragon S4 Plus, Android)
  • Unlocked LG Optimus 4X HD (Tegra 3, Android 4.0.3)
  • Verizon Galaxy Nexus (OMAP4, Android 4.0.4)
  • Unlocked Galaxy Nexus (OMAP4, Android 4.1.1)
  • Nexus 7 (Tegra 3, Android 4.1.1)
Τα αποτελέσματα

Κάθε συσκευή επανεκκινήθει πριν ξεκινήσει το Benchmark και έτρεξε το κάθε τεστ πέντε φορές για να παρθεί ο μέσος όρος.

HTML5 : Το κεφάλαιο HTML5 είναι ένα σύνολο δοκιμών σε επίπεδο συστήματος που αφορά την περιήγηση στο web. Αυτή η σειρά των τεστ αξιολογεί πολλά από τα υποκείμενα συστήματα μέσα σε μια συσκευή από την παροχή γραφικών και JavaScript, τα pixel ανάμειξης και την απόδοση της στοίβας δικτύου.


Metal: Το κεφάλαιο Metal είναι ένα σύνολο διακριτών κατώτερου επιπέδου Benchmarks γύρω από τον επεξεργαστή. Αυτή η σειρά των τεστ αξιολογεί δυνατότητες όπως: τις επιδόσεις της CPU σε integer και floating point,   μνήμη ανάγνωσης / εγγραφής και μέγιστη απόδοση εύρους ζώνης, και τη ταχύτητα διακλάδωσης μνήμης.


Το Vellamo φαίνεται να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη μέτρηση της απόδοσης μεταξύ δύο λογισμικών στην ίδια συσκευή. Αλλά όταν πρόκειται για την σύγκριση των πολλαπλών συσκευών, δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφέρνει. Κάποιος που απλά εξετάζει τα αποτελέσματα της δοκιμής CPU Metal μπορεί να πιστέψει το Nexus 7 είναι το πιο αργό, αλλά στην ουσία έχει αποδειχθεί ότι είναι από τις πιο ταχείς συσκευές.





Σχόλια