Loading...

3 λόγοι για να αγοράσετε και 3 για να αποφύγετε το Nexus 4...!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/31/2012 -
nexus-4-back-630


Η Google παρουσίασε τελικά το Nexus 4 μετά από ένα μήνα διαρροών, και η συσκευή είναι λίγο πολύ ό,τι περιμέναμε να είναι. Οι φήμες είχαν δίκιο σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το Android 4.2, αλλά πολλοί από εμάς μείναμε έκπληκτοι από το πόσο χαμηλά το τιμολόγησε η Google. Ας δούμε παρακάτω 3 λόγους που θα μας κάνουν να το αγοράσουμε, καθώς και 3 λόγους για να αποφύγουμε την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής. Η Τελική επιλογή είναι δική σας βάση των αναγκών του καθενός.



3 λόγοι για να αγοράσουμε το Nexus 4.

1. Καθαρή εμπειρία Google





Αν θέλετε την καθαρή εμπειρία της Google στην κινητή συσκευή σας, τότε η μόνη σας επιλογή είναι μια συσκευή Nexus. Μια καθαρή εμπειρία της Google σημαίνει ενημερώσεις στην ώρα τους. Θα πρέπει να περιμένετε νέες ενημερώσεις Android εγκαίρως και η συσκευή σας θα πρέπει να υποστηρίζεται περισσότερο από τον μέσο όρο των επώνυμων τηλεφώνων.



2. Τελευταίες υλικού





Το φετινό Nexus 4 προσφέρει top-of-the-line hardware. Έχει τον πρόσφατο Snapdragon S4 Pro (1,5 GHz quad-core), 2 GB RAM, υψηλής ανάλυσης (1280 x 768) 4,7-ιντσών οθόνη με Gorilla Glass 2, και τρέχει το νέο Android 4.2. Χάρη στο συνδυασμό του hardware και του λογισμικού, προσφέρει την ταχύτερη επίδοση Android κινητού που έχει δημιουργηθεί ποτέ.


3. Τιμή




Το Nexus 4 φημολογούνταν ότι θα κοστίσει $ 399, η αλήθεια ήταν ότι είχαμε μείνει έκπληκτοι με την φήμη αυτή, μέχρι που είδαμε την πραγματική του τιμή. Η βασική τιμή των $ 299 με 8 GB αποθήκευσης, και $ 349 με 16 GB αποθήκευσης. Τα καλύτερα τηλέφωνα που δεν πωλούνται με συμβόλαια συνήθως πηγαίνουν στα $ 500-600, και τώρα το Nexus 4 προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στη μισή τιμή.



3 λόγοι για να παρακάμψετε το Nexus 4.


1) Δεν έχει υποστήριξη 4G LTE : Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ότι οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας μέχρι τέλος του τρέχον έτους θα έχουν φέρει το 4G στην Ελλάδα, προσφέροντας απίστευτες ταχύτητες και εμπειρία χρήσης του internet στην συσκευή μας μπορεί να μας αποτρέψει για την αγορά του.

2) Δεν έχει υποδοχή για micro SD : Μπορείτε να επιλέξετε ένα Nexus 4 με 8 GB ή 16 GB αποθήκευσης, τίποτα παραπάνω για μερικούς χρήστες που θα χρειάζονται περισσότερο χώρο. Η Google θα μπορούσε να ανανεώσει το Nexus 4 προσθέτοντας ένα με 32 GB, παρόμοια κίνηση με αυτή που έκαναν στο Nexus 7.

3) Καθαρή εμπειρία Beta : Όποιος έχει αγοράσει ένα τηλέφωνο Nexus ξέρει ότι η συσκευή είναι πιθανό να έρθει με μερικά bugs. Αρκετές γενιές Nexus είχαν προβλήματα με τυχαίες επανεκκινήσεις, κακή σύνδεση με το δίκτυο, καθώς και άλλες ιδιαιτερότητες. Η αρχική εμπειρία μπορεί να είναι καλύτερη αν περιμένουμε μερικούς μήνες.


Ποία είναι τα σχέδια σας;

Έχετε στα μελλοντικά πλάνα σας να αγοράσετε κάποια Nexus συσκευή..;

Το Nexus 4 θα το προτιμούσατε...; και γιατί..;



Σχόλια