Loading...

Η Apple Επεκτείνει Το Πρόγραμμα Αντικατάστασης Δίσκων Seagate

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/15/2012 -

 

H Apple προχθές επέκτεινε το πρόγραμμα αντικατάστασης των δίσκων Seagate 1TB στα iMac, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των μηχανημάτων , περιλαμβάνοντας και τα iMac που πουλήθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιούλιο του 2011 με δίσκο Seagate 1TB.

H Apple προσδιόρισε πως συγκεκριμένοι σκληροί δίσκοι Seagate 1TB που χρησιμοποιούνται σε συστήματα 21,5 και 27 ιντσών iMac μπορεί να χαλάσουν. Αυτά τα συστήματα πωλήθηκαν μεταξύ του Οκτωβρίου 2009 και του Ιουλίου 2011.

Η Apple ή ένα εξουσιοδοτημένο Apple Service θα αντικαταστήσει τους δίσκους χωρίς κόστος.

Η Apple ξεκίνησε το πρόγραμμα τον Ιούλιο του 2011, αλλά τότε κάλυπτε μόνο όσα μηχανήματα είχαν πουληθεί μεταξύ Μαίου 2011 και Ξουλίου 2011. Η Apple προφανώς τώρα όρισε πως το ζήτημα επεκτείνεται πίσω στον χρόνο περισσότερο από όσο νόμιζε και συμπεριέλαβε τα μηχανήματα που πουλήθηκαν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.


Το αρχικό πρόγραμμα ήταν σε ισχύ έναν χρόνο και επρόκειτο να λήξει στις 23Ιουλίου 2012, αλλά η προθεσμία πέρασε και η εταιρία επέκτεινε το πρόγραμμα για έναν επιπλέον χρόνο. Με το πρόγραμμα τώρα να καλύπτει μηχανήματα που πουλήθηκαν μέχρι τρία χρόνια πριν, η Apple ενημέρωσε τους όρους κάλυψης.

Το πρόγραμμα καλύπτει τα Mac που περιλαμβάνονται για τρία χρόνια από την πρώτη ημερομηνία πώλησης της μονάδας ή μέχρι τις 12 Απριλίου 2013, όποιο από τα δύο παρέχει πιο μεγάλη κάλυψη για εσάς. Η Apple θα συνεχίσει να αξιολογεί τα δεδομένα από την τεχνική υποστήριξη και θα παρέχει επιπλεόν ενημερώσεις σε αυτό το πρόγραμμα όπως θα απαιτηθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει θέματα με σκληρούς δίσκους Seagate στα προιόντα της, κσθώς οι πρώτες γενιές των Macbook είχαν την πιθανότητα απώλειας δεδομένων όταν οι κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής της Seagate χαλούσαν πρόωρα, τρίβοντας τις πλάκες των σκληρών δίσκων. Η Apple τότε αναγνώρισε το πρόβλημα αμέσως όταν αναφέρθηκε το 2007, αλλά πέρασαν δύο χρόνια για να ξεκινήσει πρόγραμμα επιδιόρθωσης του προβλήματος.



Σχόλια