Loading...

Η Apple δεν θα μας εντυπωσιάσει ποτέ ξανά

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/26/2012 -
 

Αρκετά νωρίτερα αυτή τη χρονιά ο CEO της Apple Tim Cook, ανακοίνωσε με επίσημες δηλώσεις του ότι η εταιρεία θα επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά στην ασφάλεια των πατεντών της.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία του.

Η αλήθεια είναι ότι η Apple δεν πρόκειται να μας εκπλήξει ποτέ ξανά με κάποιο νέο προϊόν της αφού η διαρροή πληροφοριών είναι τόσο μεγάλη ώστε προτού βγει κάποιο νέο προϊόν της εταιρείας στην αγορά επισήμως, έχει ήδη βγει στην παραγωγή ως αντίγραφο από κάποια άλλη εταιρεία με έδρα την Ασία.

Οι δικαστικές υποθέσεις της Apple με ανταγωνίστριες εταιρείες όπως η Samsung για κλοπή πατέντας, είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον για την εταιρεία η οποία επενδύει όσο καμία άλλη στην έρευνα. Πέρα όμως από εταιρείες όπως η Samsung η οποία αντιγράφει απλώς κάποια συγκεκριμένα μέρη που μερικές φορές δεν είναι καν φανερό για τους απλούς χρήστες, υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες κλωνοποιούν ή προσπαθούν τουλάχιστον, τα προϊόντα της Apple και κατά κύριο λόγο τις έξυπνες συσκευές της.

Οι προσπάθειες της Apple θα πρέπει να εντατικοποιηθούν προς την κατεύθυνση της προστασίας πατεντών, αν επιθυμεί να παραμένουν οι πατέντες της επτασφράγιστο μυστικό.



Σχόλια