Loading...

H Dell Θα Συνεχίσει Να Πουλάει Windows 7 PC Μετά Την Κυκλοφορία Των Windows 8

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/15/2012 -





Όταν είχαν κυκλοφορήσει Τα Windows 7 ήταν λίγο πολύ αδύνατο λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τους να αγοράσει κανείς PC με Windows Vista. Αυτά προφανώς δεν θα γίνει και τώρα με τη μετάβαση από τα Windows 7 στα Windows 8. H Dell ήδη έχει παραδεχτεί ότι θα συνεχίσει να πουλάει pc με Windows 7 προεγκατεστημένα για αρκετό διάστημα μετά την κυκλοφορία των Windows 8.

Σύμφωνα τη Διευθύντρια μάρκετινγκ της Dell Alison Gardner, “συνεχίζουμε και προχωράμε του εταιρικούς μας πελάτες από τα Windows XP στα Windows 7”. Για αυτές τις μεγάλες εταιρίες η Dell θα συνεχίσει να προσφέρει Windows 7 στα μοντέλα Latitude, OptiPlex και Precision. H Dell επίσης προτείνει στις μεγάλες επιχειρήσεις να μην μεταβούν από τα Windows XP στα Windows 8 εκτός αν χρειάζονται PC με οθόνες αφής. Η Gardner πρόσθεσε, “Η μετάβαση του λειτουργικού συστήματος για μια μεγάλη εταιρία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το κάνουμε πιο εύκολο αλλά απαιτεί σχεδιασμό και δουλειά”.

Το τμήμα Alienware της Dell που προσφέρει gaming pc, θα συνεχίσει να προσφέρει τα Windows 7 ως επιλογή εγκατάστασης μετά την κυκλοφορία των Windows 8. H Gardner είπε, “Για τους Alienware πελάτες μας, γνωρίζουν τη θέλουν και τους δίνουμε αυτήν την επιλογή”.

Μέχρι στιγμής, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει κάποια καταληκτική ημερομηνία για τους κατασκευαστές που μπορούν να πουλούν καινούργια PC με εγκατεστημένα Windows 7. H Microsoft είχε επιτρέψει τους κατασκευαστές του hardware να πωλούν pc με Windows XP προεγκατεστημένα μέχρι τον Οκτώβριο του 2010. H καταληκτική ημερομηνία για τα Windows Vista, τα οποία δεν είχαν και ιδιαίτερη απήχηση, ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2011.



Σχόλια