Loading...

H Parallels προειδοποιεί τους χρήστες Mac να μην αναβαθμίσουν στο Windows 8

  • Άρθρο του Neumann
  • at 10/26/2012 -




H Parallels, η γνωστή εταιρεία με την ομώνυμη εφαρμογή virtualization για να τρέχετε Windows στο Mac, προειδοποιεί τους χρήστες να μην αναβαθμίσουν στο Windows 8 καθώς η εφαρμογή δεν είναι ακόμα έτοιμη για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

«Εάν σχεδιάζετε να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα εγκατάστασή σας του Windows στο Windows 8 συνιστούμε αυστηρά να περιμένετε μέχρι η Parallels να ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου», αναφέρει η εταιρεία σε σχετικό έγγραφο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της. «Η αναβάθμιση στο Windows 8 μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέψετε το εικονικό μηχάνημα και να χάσετε όλα σας τα αρχεία, δεδομένα και Windows εφαρμογές».

Οι χρήστες θα ειδοποιηθούν με κατάλληλη ειδοποίηση για το πότε θα μπορούν να αναβαθμίσουν στο Windows 8 με ασφάλεια αλλά μέχρι τότε καλύτερα να παραμείνετε μακριά.

Εάν, ωστόσο, βιάζεστε να δοκιμάσετε το νέο σύστημα της Microsoft μπορείτε να κάνετε full install χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά μην αναβαθμίσετε από υπάρχουσα έκδοση του Windows. Οδηγίες για αυτό θα βρείτε εδώ.


Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...