Loading...

Microsoft Surface RT, Πρώτες γνώμες μέτα την παρουσίαση

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/26/2012 -



Όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία είναι δύσκολο να μην ξέρουν πως χθες η Microsoft, παρουσίασε τα Windows 8 μαζί με το Surface που τρέχει την εκδοση Windows RT. Πάμε να δούμε μερικές πρώτες εντυπώσεις του πρώτου tablet, made by Microsoft.

Όσοι το έχουν πιάσει στα χέρια τους, έχουν μόνο καλά λόγια να πούνε για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κυρίως λόγω του κράματος μαγνησίου που χρησιμοποιήθηκε για το κέλυφος της συσκευής. Επίσης πολύ καλές κριτικές έχουν λάβει τα πληκτρολόγια για το Surface RT, το Touch Cover και Type cover.

Φυσικά όμως το Surface RT δεν είναι τέλειο, καθώς η ανάλυση 1366×768 σε 10.6 ίντσες δεν είναι και ότι καλύτερο, όταν μιλάμε για tablet και η απόσταση οθόνης ματιού μικραίνει χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση από ένα συμβατικό υπολογιστή.


Όσον αφορά τα Windows RT, αν και πολλοί συμφωνούν πως το Metro UI είναι πολύ καλό για χρήση σε περιβάλλον tablet, η μετατροπή του Metro UI σε κλασσικό των Windows για το τρέξιμο μερικών εφαρμογών, όπως του Office, δημιουργεί μεγάλη σύγχυση στους χρήστες. Αυτό το πρόβλημα φυσικά θα μειωθεί με το καιρό, με την έλευση Metro UI εφαρμογών στο Windows Store. Πως σας φάνηκε το Surface; Θα παραγγέλνατε ένα;

Σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά
Microsoft Surface RT

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 8 RT

Επεξεργαστής (CPU)
Nvidia Tera 3 T30

Μνήμη RAM
2 GB

Aποθηκευτικός χώρος
32GB/ 64GB

Διαγώνιος
10.6 ίντσες

Ανάλυση
1366×768 pixels

Ανάλυση Κάμερας
720p

Δεύτερη Κάμερα
720p

Wi-Fi
Wi-Fi a/b/g/n

Bluetooth
Bluetooth 4.0

Κάρτες μνήμης
microSDXC

Χωρητικότητα
31.5Wh

Πάχος
0.94 εκατοστά

Βάρος
680 γραμμάρια

Τιμή
499$ – 32 GB / 599$ – 32 GB + Touch Cover / 699$ 64 GB + Touch Cover






Σχόλια