Loading...

Samsung Galaxy S III, Το Jelly Bean κάνει καλό στην μπαταρία!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/15/2012 -

Όταν είχε κυκλοφορήσει η ναυαρχίδα της Samsung, το Samsung Galaxy S 3, είχε ακούσει διθυραμβικά σχόλια για την αυτονομία του, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή παρά την πανέμορφη, αλλά ταυτόχρονα ενεργοβόρα οθόνη του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αξιόπιστα τεστ του GSMarena μπορούσε να βγάλει γύρω στις 43 ώρες αυτονομίας με μία ώρα την ημέρα browsing, video και ομιλία σε 3G δίκτυο, μία επίδοση που ήταν πολύ καλή ακόμα και για τα τωρινά δεδομένα. Ωστόσο, τα mAhr στα νέα μοντέλα αυξάνονται και το Galaxy S III πρέπει να μείνει στην κορυφή. Και αφού η μπαταρία δεν αλλάζει σε ένα κινητό μετά την κυκλοφορία του, έπρεπε να γίνουν εκ των έσω αλλαγές.

Πράγματι, η Samsung επεξεργάστηκε κατάλληλα τον πηγαίο κώδικα του Android 4.1 Jelly Bean, ώστε με την ίδια χρήση το κινητό να βγάζει 7 παραπάνω ώρες, φτάνοντας τις 50! Ειδικότερα, ο τρίτος Γαλαξίας αντέχει 10 και κάτι ώρες ομιλίας ή 6,5 ώρες ασταμάτητου σερφαρίσματος στο internet, ή 9 ώρες και 27 λεπτά προβολής βίντεο.

Αυτή είναι μία αύξηση 7 ωρών που έχει επιτευχθεί μόνο με την βελτιστοποίηση του Sotftware κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα νούμερα που πέτυχε το Galaxy S III με Jelly Bean και να τα συγκρίνετε με τα νούμερα που είχε πετύχει με ICS εδώ.



Σχόλια