Loading...

Box Sync, Ξεκίνησε επιτέλους η διάθεση της desktop εφαρμογή

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/05/2012 -

To Box.net είναι εδώ και καιρό ο μεγάλος αντίπαλος του Dropbox, αν και ενδιάμεσα γνωρίσαμε και το Google Drive που σιγά σιγά αποκτά μεγαλύτερο κοινό. Παρά τις μεγάλες προσφορές και το καλό interface, η έλλειψη desktop εφαρμογής του Box ήταν μεγάλο μειονέκτημα. Μέχρι σήμερα!

Πριν από λίγο λάβαμε την πρόσκληση για το νέο και πολύ σημαντικό feature του Box.net και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε. Η λογική διαφέρει κατά κάποιον τρόπο με το Dropbox και το Google Drive, καθώς δεν συγχρονίζονται αυτόματα όλοι οι φάκελοι, αλλά μόνο όσοι εσείς έχετε επιλέξει.

Η επιλογή αυτή είναι σημαντική, καθώς σπάνια θα χρειαστείτε το συγχρονισμό όλων των αρχείων του cloud storage σας, ενώ το Box έχει συνδυάσει τη δυνατότητα αυτή, με μιας μορφής ομαδική χρήση του φακέλου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίζονται συγκεκριμένοι φάκελοι με άλλους χρήστες, οπότε κάθε αλλαγή που κάνει κάποιος, μεταφέρεται σταδιακά στους υπόλοιπους.

Η έλλειψη desktop εφαρμογής να ήταν το μοναδική στοιχείο που κρατούσε πίσω σε σχέση με το Dropbox το Box. Μετά την κυκλοφορία των εφαρμογών για PC και Mac, αξίζει να το δοκιμάσετε για μερικά δωρεάν GB παραπάνω!




Σχόλια