Loading...

Skroutz My Bill, Νέα μηχανή σύγκρισης τηλεπικοινωνιών

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/06/2012 -

Το αγαπημένο μας Skroutz.gr, που μας έχει βοηθήσει άπειρες φορές να βρούμε το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή, όχι απαραίτητα στην χαμηλότερη, ξεκίνησε μία νέα μηχανή αναζήτησης για τις τηλεπικοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα, να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις τρόπους για να βρει το πιο συμφέρον πακέτο. Με βάση τις ανάγκες του, με βάση την κατανάλωση του, και τέλος με βάση ποια συσκευή θέλει.

Στο Διάλεξε με βάση τις ανάγκες σου, όπως μπορείτε να δείτε μπορείτε να θέσετε 4 παραμέτρους που αφορούν το πόσο μιλάτε με το ίδιο και άλλα δίκτυα, πόσα SMS στέλνετε και τι κατανάλωση σε Internet κάνετε.


Ενώ στο Με βάση την κατανάλωση σου εισάγεις τα δεδομένα του λογαριασμού σου και να σου παρουσιάσει προγράμματα της ίδιας εταιρίας, μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας ή τα αντίστοιχα άλλων εταιριών αναλόγως των επιλογών.


Τέλος στο Με βάση την συσκευή που θέλεις διαλέγεις την συσκευή, και παρουσιάζονται τα διάφορα πακέτα, που ενσωματώνουν αυτή τη συσκευή και από τις τρεις εταιρίες εκτός αν φιλτράρετε τα αποτελέσματα.


Σύντομα αναμένεται, παρόμοια αναζήτηση για της σταθερές τηλεπικοινωνίες ώστε να μπορούν οι χρήστες να διαλέξουν το καλύτερο πακέτο γι’αυτούς.


Σχόλια