Loading...

iPad Mini Αξίας 1,5 Εκατομμυρίου Δολαρίων Κλάπησαν Από Αεροδρόμιο

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/16/2012 -

Τα προιόντα της Αpple είναι υψηλής ποιότητας και ακριβά , κι συχνά θεωρούνται από αρκετούς σαν είδη πολυτελείας. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος , οι κλέφτες θεωρούν τα iPad και iPad εξαιρετική επιλογή.

Σύμφωνα με τους New York Times , δύο ληστές έκλεψαν φορτίο με iPad Mini αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων από μια αποθήκη στο αεροδρόμιο JFK στην Νέα Υόρκη. Οι δυό τους τρύπωσαν στο αεροδρόμιο πριν τα μεσάνυχατα της Δευτέρας και χρησιμοποιώντας κλαρκ φόρτωσαν δύο παλέτες με iPad Mini σε ένα φορτηγό.

Η ληστεία διακόπηκε όταν κάποιος από τους εργαζόμενους στο αεροδρόνιο επενέβη και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους δύο ληστές. Αυτό ανάγκασε τους ληστές να εγκαταλείψουν το σχέδιο τους, αφήνοντας πίσω τους άλλες τρεις παλέτες με iPad Mini. 

Οι ερευνητές λένε πως πιθανώς υπήρξε συνεργασία με κάποιον από μέσα. Γύρω στα 3600 iPad mini κλάπησαν. Σύμφωνα με την αναφορά οι ταμπλέτες είχαν μεταφερθεί από κάποια εταιρία με το όνομα Cargo Airpot Services. Tα iPad έφτασαν από την Κίνα και αναμενόταννα διανεμηθούν σε καταστήματα στην Αμερική.



Σχόλια