Loading...

Η Microsoft υπόσχεται υποστήριξη τουλάχιστον 4 ετών για το Surface

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/26/2012 -

To tablet της Microsoft με Windows RT, Surface, διατίθεται στην αγορά σχεδόν ένα μήνα και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε επίσημη πολιτική της εταιρείας που έχει να κάνει με την υποστήριξη του. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα το υποστηρίξει τουλάχιστον για τα επόμενα 4 χρόνια.

Πολλοί εταιρικοί πελάτες οι οποίοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε αγορά των νέων Microsoft Surface tablets ήθελαν να γνωρίζουν προκαταβολικά το χρονικό διάστημα για το οποίο η Microsoft θα υποστηρίζει την πλατφόρμα. Με βάση αυτό σχεδιάζουν, κοστολογούν και υλοποιούν τις εσωτερικές δομές τους, οπότε η επίσημη δήλωση της Microsoft λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα των εταιρικών πελατών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο συνδυασμός λογισμικού και hardware στο Microsoft Surface tablet με Windows RT θα υποστηρίζεται από την εταιρεία μέχρι και την 11η Απριλίου 2017, σχεδόν 4,5 χρόνια από τώρα. Αυτή η επιλογή της Microsoft παρά το ότι είναι μικρότερη χρονικά από τα προϊόντα της για business που είναι τα 5 έτη, είναι σαφώς μεγαλύτερη από τα 2,5 χρόνια που προσφέρει η Apple. Πολλοί εταιρικοί πελάτες με βάση και μόνο αυτό το χαρακτηριστικό είναι δυνατόν να επιλέξουν τη λύση της Microsoft μιας και τους προσφέρει μεγαλύτερη χρονικά εξασφάλιση.


Σχόλια