Loading...

Nexus 4 πάλι sold-out...!! [UPDATE]

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/27/2012 -

Το Nexus 4 που μόλις επέστρεψε στο κατάστημα Google Play, μετά από sold out από πριν δύο εβδομάδες, τώρα φαίνεται ότι η 16GB έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα Χριστούγεννα.

Το smartphone των 8GB διαθέσιμο σε "4-5 εβδομάδες" και των 16GB «1-2 εβδομάδες».

Τόσο τα 8GB και 16GB μοντέλα είναι πιθανό να έχουν κιόλας ξεπουλήσει ή να είχε μικρό απόθεμα.




UPDATE:  Η Google μόλις ειδοποίησε τους πελάτες ότι το Nexus 4 δεν είναι sold out, με ένα πανό στην κορυφή του Google Play (βλ. παρακάτω εικόνα).



Στον Καναδά, για παράδειγμα, οι ενδιαφερόμενοι στο Google Play υποδέχτηκαν με το ίδιο πανό, αλλά οι συσκευές ταυτόχρονα φέρουν την ένδειξη "Sold Out" σε έντονο κόκκινο (βλ. εικόνα παρακάτω). Το banner προειδοποίησε ότι το Google Play αντιμετωπίζει σήμερα "πολύ υψηλή επισκεψιμότητα."



Πολλοί χρήστες στο Twitter και στα σχόλια παρακάτω παραπονέθηκαν για προβλήματα και δυσλειτουργίες, όταν προσπαθούν να αγοράσουν τη συσκευή, όπως το Google Play έχει αστάθεια στην εναλλαγή μεταξύ "Sold Out" και "Διαθέσιμα" για τα 16 GB και 8 GB μοντέλα. Όταν οι χρήστες θα μπορούσαν να φορτώσουν τελικά τα καροτσάκια τους με το Nexus 4, μερικοί δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν, προφανώς, οφείλεται στην «υψηλή ζήτηση».



Σχόλια