Loading...

Από Δευτέρα ο ΟΤΕ με VDSL

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/24/2012 -

Ο ΟΤΕ ξεκινά από τη Δευτέρα παροχή ευρυζωνικών συνδέσεων με τη χρήση τεχνολογίας VDSL και ταχύτητες οι οποίες μπορούν να φτάσουν και τα 50 Mbps.
Εδώ και μήνες ο ΟΤΕ έχει δηλώσει έτοιμος για την εμπορική διάθεση συνδέσεων με χρήση της τεχνολογίας VDSL, τώρα όμως υπάρχει και η έγκριση της ΕΕΤΤ [Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων] η οποία και πριν 3 ημέρες έδωσε την έγκριση της για παροχή της υπηρεσίας από τις 26 Νοεμβρίου.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η παροχή VDSL υπηρεσιών από HOLForthnet και Wind, ενώ η Cyta το κάνει ήδη σε συνδρομητές της που βρίσκονται έως και 800 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο.
Αν τώρα αναρωτιέστε σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ για τις VDSL συνδέσεις οι πληροφορίες τις θέλουν να κινούνται μεταξύ 36,90 ευρώ και 50,90 ευρώ ανάλογα με την ταχύτητα που θα επιλέξει ο πελάτης και για το πρώτο εξάμηνο. Ταυτόχρονα σημειώστε ότι στην παρούσα φάση η παροχή συνδέσεων VDSL δεν αφορά ολόκληρη την επικράτεια αλλά 165 περιοχές της χώρας οι οποίες θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα.


Σχόλια