Loading...

Ρεβεγιόν με "μάχη" για 36.000 εργένηδες

  • Άρθρο του Neumann
  • at 12/14/2012 -


Περισσότεροι από 36.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην "μάχη των εργένηδων", μια εκδήλωση που έχει ξεκινήσει από το Facebook με στόχο να φέρει κοντά μοναχικές ψυχές και θα πραγματοποιηθεί σε ένα μεγάλο πάρκο της Σεούλ την παραμονή των Χριστουγέννων.

"Ρωτήσαμε στο Facebook +τι θα κάνετε τα Χριστούγεννα+ και ο κόσμος μας απάντησε με χιλιάδες μηνύματα πως είναι μόνος, λυπημένος και δεν έχει κάνει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για τις ημέρες των γιορτών", δήλωσε 29χρονος Τζάστιν Τσανγουκ Γιανγκ ένας από τους οργανωτές της εκδήλωσης.

Ο Γιανγκ, που είναι και ο ίδιος εργένης αποφάσισε να βοηθήσει όλους εκείνους που ψάχνουν την αγάπη. "Δεν φανταζόμαστε ότι θα ήταν τόσοι πολλοί", είπε.

Σύμφωνα με τους κανόνες που έθεσαν οι οργανωτές, οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν κόκκινα και οι άντρες άσπρα και να συναντηθούν σε νησάκι που βρίσκεται στον ποταμό Χαν, ο οποίος χωρίζει στα δύο την νοτιοκορεατική πρωτεύουσα.

Άντρες και γυναίκες θα παραμείνουν χωριστά για λίγο, μέχρι να δοθεί το σύνθημα για να ψάξουν το ιδανικό ταίρι τους. Είναι τόσο μεγάλη η απήχηση της ιδέας αυτής που πολλές εταιρίες έδωσαν άδεια εκείνη την η ημέρα στους εργένηδες υπαλλήλους τους για να συμμετάσχουν.

Επίσης 200 εθελοντές και πολλοί αστυνομικοί θα βρίσκονται στο νησί για να επιβάλουν την τάξη στο πλήθος, ώστε τα ραντεβού να εξελιχθούν με επιτυχία.

Στη Νότια Κορέα όπως και σε άλλες πλούσιες χώρες της Ασίας, έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία 20 χρόνια ο αριθμός των γάμων και έχει καταγραφεί και μείωση της γεννητικότητας.




Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...