Loading...

Είναι αρκετές 4 ώρες διάρκεια ζωής για το Surface Pro;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/09/2012 -

Η Microsoft λέει πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την ταμπλέτα Surface με Windows 8 Pro (επεξεργαστή Intel) θα είναι η μισή από αυτή του Surface RT (επεξεργαστή ARM), περίπου τέσσερις και μισή ώρες.

H έκδοση με Windows 8 Pro της ταμπλέτας της Microsoft πάντα αναμενόταν πως θα είχε μικρότερη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας, καθώς έχουν πιο ενεργοβόρα τσιπ από την Intel από ότι τα μοντέλα RT, που έχουν τσιπ ARM που είναι πιο αποδοτικά ενεργειακά.

Αφού ανακοινώθηκαν οι τιμές του Surface Windows Pro η Microsoft επιβεβαίωσε πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι περίπου το μισό από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Surface RT.

Στις δοκιμές ελέγχου της διάρκειας ζωής της μπαταρίας με προβολή βίντεο το Surface RT διήρκεσε κάτι λιγότερο από εννέα ώρες, όπότε το μοντέλο Pro υπολογίζουμε πως θα διαρκεί περίπου τέσσερις και μιή ώρες.

Αλλά το Surface Pro προορίζεται για επαγγελματική χρήση , και οι συγκρίσεις με το Surface RT είναι μάλλον λιγότερο σχετικές από αυτές με τoυς φορητούς υπολογιστές Windows 8 και τα Apple iPad που θα συναγωνιστεί.

Συγκριτικά το τελευταίο iPad διήρκησε σχεδόν δέκα ώρες στις δοκιμές μας , και το 13 ιντσών Retina MacBook επίσης προσεγγίζει τις δέκα ώρες στο εργαστήριο μας.

H ταμπλέτα Sony Windows 8 VAIO Duo 11 επίσης ξεπέρασε τις επτά ώρες στις δοκιμές μπαταρίας.

Οι άλλοι ανταγωνιστές θα έχουν γενικής χρήσης Ultrabook με πολλά ήδη να περνούν τις επτά ώρες. Για παράδειγμα, το Lenovo ThinkPad X1 Carbon χρονομετρήθηκε στις δοκιμές μας στις επτά ώρες και 43 λεπτά σε ελαφριά χρήση.




Σχόλια