Loading...

Ποια εταιρεία έχει το καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους της;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/13/2012 -

Μπορεί, μέσα στη χρονιά, να είχε προβλήματα τόσο με την αξία διαπραγμάτευσης της μετοχής του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όσο και με τα «γνωστά» ζητήματα προστασίας της ιδιωτικότητας των χρηστών του, παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι το Facebook αποτελεί ιδανικό χώρο για να εργάζεται κανείς, τουλάχιστον σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο τουGlassdoor που περιλαμβάνει τα «50 Best Places to Work».

Φαίνεται, λοιπόν, πως το περιβάλλον εργασίας στο Facebook ξεπερνάει άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Apple και ηGoogle, με την εταιρεία του Mark Zuckerberg να «κατακτά» την πρώτη θέση ανάμεσά τους, έναντι της τρίτης που είχε καταλάβει πέρυσι στον αντίστοιχο κατάλογο.

Η θέση του, βέβαια, δεν προκαλεί έκπληξη σε όσους γνωρίζουν τις συνθήκες εργασίας στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων της εταιρείας, όπου προσφέρονται, μεταξύ άλλων, τρία γεύματα στους εργαζομένους, ιατρικές και συνταξιοδοτικέςπαροχές, ακόμη και… υπηρεσίες πλυντηρίου.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με την έρευνα, ο ίδιος ο Mark Zuckerberg έλαβε ποσοστό αποδοχής από τους υπαλλήλους του κατά 99% έναντι 96% του CEO της Google, Larry Page και 91% του CEO του LinkedIn, Jeff Weiner.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα των «50 Best Places to Work»


Πηγή 

Σχόλια