Loading...

H Microsoft αυξάνει την παραγωγή και τα σημεία πώλησης των Surface

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/12/2012 -

H Microsoft αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής και διευρύνει τα σημεία πώλησης του tablet της Surface, αφού βλέπει να αυξάνεται η ζήτησή του ενόψει της αγοραστικής περιόδου των εορτών.

O Panos Panay, γενικός διευθυντής του project Surface, αναφέρει πως οι αρχικές αντιδράσεις του κοινού ήταν αξιοσημείωτες και πως αυξήθηκε η παραγωγή καθώς και τα σημεία πώλησης για να μπορέσει ο κόσμος να βρει το tablet σε περισσότερα σημεία.

Η Microsoft σύναψε εμπορικές συμφωνίες με μεταπωλητές, χωρίς να τους κατονομάσει, ενώ δεν ανακοίνωσε το ποσοστό τής αύξησης της παραγωγής. Το Surface θα πωλείται από retailers στην Αυστραλία από τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ περισσότερες χώρες θα προστεθούν στη λίστα τους επόμενους μήνες.

Από το λανσάρισμά του τον Οκτώβριο, το Surface πωλείται αποκλειστικά από τη Microsoft, μέσω των δικών της καταστημάτων που διαθέτει στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ online μέχρι στιγμής πωλείται (εκτός από ΗΠΑ και Καναδά) στην Αυστραλία, την Κίνα, τη Γαλλία το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Το μοντέλο που πωλείται μέχρι στιγμής είναι το Surface με Windows RT, το οποίο ενσωματώνει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARM, αλλά δεν είναι συμβατό με τα γνωστά προγράμματα των desktop εκδόσεων των Windows.

Η έκδοση του Surface με Windows 8 Pro και επεξεργαστές x86 της Intel θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο και θα είναι συμβατή με τις εφαρμογές που τρέχουν στις desktop εκδόσεις. Το κόστος του αναμένεται να ξεκινά από τα 899 δολάρια για την έκδοση των 64 gigabytes.



Σχόλια