Loading...

Huawei: «Πριν αγοράσετε το Note 2, περιμένετε την δική μας πρόταση»

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/07/2012 -


Παρά το ότι το Galaxy Note 2 σημειώνει αυξημένες πωλήσεις και αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές για όσους ψάχνουν μια συσκευή που να βρίσκεται μεταξύ smartphone και tablet (εκείνη την κατηγορία συσκευών που φέρει την… περίεργη ονομασία «phablet» ή «tabletphone»), φαίνεται πως η Huawei έχει διαφορετικά «σχέδια», δείχνοντας τώρα έτοιμη να «χτυπήσει» στην συγκεκριμένη αγορά με την δική της πρόταση.

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, μαθαίναμε μέσω φημών για ένα tabletphone που φαίνεται να ετοιμάζει η κινεζική εταιρεία, μια συσκευή που θα φέρει την ονομασία Ascend Mate και θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών, μισή ίντσα μεγαλύτερη από το πάνελ με το οποίο είναι εξοπλισμένο το Galaxy Note 2 της Samsung.

Την ύπαρξη της συσκευής έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Huawei, Yu Chengdong, ο οποίος έκανε γνωστό πως αυτή βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Αν και δεν αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Ascend Mate αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την ονομασία του, ο Yu Chengdong ανέφερε πως το Note 2 είναι « κατάφωρα υπερτιμημένο» και πως αυτοί που σχεδιάζουν να το αγοράσουν θα πρέπει να περιμένουν έως ότου η Huawei παρουσιάσει την δικής της πρόταση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συσκευή της κατασκευάστριας από την Κίνα θα είναι φθηνότερη και θα υπερτερεί έναντι του Note 2. Όσον αφορά το πότε αυτό θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, ο Chendong υποστηρίζει πως αυτό θα συμβεί στις αρχές της νέας χρονιάς.

Τα χαρακτηριστικά που είχαν διαρρεύσει μέχρι σήμερα έκαναν λόγο για οθόνη 6.1” Full HD (1920 x 1080), quad-core επεξεργαστή K3V3 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB, λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean και μπαταρία 4000mAh.



Σχόλια