Loading...

Η LG λέει ότι η ανεπάρκεια του Nexus 4 οφείλετε στην τεράστια ζήτηση.

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/09/2012 -

Υπήρξαν κάποιες ερωτήσεις γύρω από την έναρξη της Google με το νέο LG-made Nexus 4. Η συσκευή έγινε γρήγορα sold out μετά από την διάθεση της στο Play Store στα μέσα Νοεμβρίου. Google επανέλαβε τις πωλήσεις της συσκευής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στην Γερμανία  Τα μοντέλα της συσκευής συνέχισαν τον ξέφρενο ρυθμό πώλησης φθάνοντας μέχρι και τις 9-10 βδομάδες παράδοσης της παραγγελίας (μιλάμε για ΗΠΑ και το μοντέλο με τα 8GB μνήμη). Έτσι υπήρχαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την πηγή των προβλημάτων της Google. Σύμφωνα με την LG, το θέμα απλά οφείλεται στην "τεράστια ζήτηση" για το Nexus 4 ....

Το CNET ήρθε σε επαφή με τον επικεφαλής της LG στην Αγγλία, Andy Coughlin. Ισχυρίστηκε ότι η συσκευή "είχε αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής, και έχουν πέσει σε μια τεράστια ζήτηση." Πρόσθεσε ότι η LG είναι «σε στενή συνεργασία με την Google για να διασφαλίσει ότι τα άτομα που επιθυμούν να αγοράσουν ένα Nexus 4 θα είναι σε θέση να το πράξουν".

Όσον αφορά τον εφοδιασμό Play Google σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, ο Coughlin εξήγησε:

"Όπως και με κάθε διαδικασία πώλησης, η LG προμηθεύει ποσότητες προϊόντων έναντι των εταίρων / πελατών (π.χ. λιανοπωλητές, κλπ φορείς) σύμφωνα με τις προβλέψεις," εξήγησε ο Coughlin, και συνέχισε λέγοντας ότι, "η ζήτηση μέσω του καταστήματος Play ήταν πολύ υψηλή σε αυτή την περίπτωση."



Σχόλια