Loading...

Νέο Logitech πληκτρολόγιο και Trackpad για Mac/iPad/iPhone με Bluetooth

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/13/2012 -

Η Logitech παρουσίασε σήμερα δύο νέα περιφερειακά για Mac που έχουν προστεθεί στην γκάμα της με τη μορφή του Easy-Switch Keyboard και του Rechargeable Trackpad.

Το Logitech Easy-Switch Keyboard έχει σχεδιαστεί ειδικά για συστήματα mac και έρχεται εξοπλισμένο με ένα εύχρηστο οπίσθιο φωτισμό, το οποίο η Apple στα δικά της ασύρματα πληκτρολόγια εξακολουθεί να μην το διαθέτει για κάποιο λόγο. Το Easy-Switch Keyboard είναι παρόμοιο με το Logitech K810 πληκτρολόγιο και σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε το πληκτρολόγιο με έως και τρεις συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, με εύκολη εναλλαγή μεταξύ των τριών με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Όσο για το Logitech Rechargeable Trackpad για Mac, είναι μια εναλλακτική λύση του Magic Trackpad της Apple, με multitouch δυνατότητες και επιφάνεια προφανώς μεγαλύτερη από ό, τι θα βρείτε στα περισσότερα MacBooks. Θα περιλαμβάνει όλα τα συνήθη swipes και gestures, έχει ένα στρώμα γυαλιού για ομαλή απόκριση και διαθέτει τα ίδια μηχανικά κλικ όπως η εκδοχή της Apple.

Τα νέα Easy-Switch Keyboard και touchpad θα τα δούμε στην Αμερική και την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, στην τιμή των $ 100 για το πληκτρολόγιο και $ 70 για το Trackpad.




Σχόλια