Loading...

ZTE: Ετοιμάζει high-end smartphone για την CES

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/13/2012 -

Ένα νέο smartphone υψηλών επιδόσεων είναι έτοιμη να παρουσιάσει η ZTE στην επερχόμενη CES που αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Όπως δήλωσε ο Hagen Fendler, ο οποίος είναι ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού των προϊόντων της κινεζικής εταιρείας «θα είναι κατά κάποιον τρόπο η αφετηρία για μια νέα σχεδιαστική εποχή στην ZTE». Αν και ο Fendler αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για την επερχόμενη αυτή συσκευή που θα δούμε στην CES, δήλωσε πως δεν θα έχει σχέση με την οικογένεια προϊόντων Nubia.

Ο Fendler, ο οποίος αποτελεί νέα «μεταγραφή» της ZTE από την Huawei, θα βοηθήσει την εταιρεία στην εγκαθίδρυση ενός νέου σχεδιαστικού κέντρου στην Γερμανία μέσα στην ερχόμενη χρονιά αλλά και στην περαιτέρω είσοδο της στον χώρο των high-end smartphone. «Με την πάροδο του χρόνου θα υπάρξει μια ξεκάθαρη ταυτότητα του τι σημαίνει να έχεις ένα προϊόν σχεδιασμένο από την ZTE» δήλωσε ο ίδιος.

Κατά την διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2012, η ZTE ξεπέρασε την HTC και έγινε η τέταρτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphone παγκοσμίως, ενώ είναι πολύ πιθανό πως σύντομα θα πάρει και την τρίτη θέση στην οποία αυτήν την στιγμή βρίσκεται η RIM.




Σχόλια