Loading...

H τιμή της αναβάθμισης σε Windows 8 θα τριπλασιαστεί μετά την 1η Φεβρουαρίου

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/19/2013 -

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Microsoft ανακοίνωσε την 'περιορισμένη προσφορά' τιμής, για αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό Windows 8, μερικοί σκέφτηκαν - ή τουλάχιστον ήλπιζαν- πως η μειωμένη τιμή θα παραμείνει για πάντα. Η Microsoft ανακοίνωσε ,επίσημα, χθες πως αυτό δεν θα συμβεί.

Μετά τις 31 Ιανουαρίου, τιμή της αναβάθμισης με 39.99 δολάρια (29,99 ευρώ για την Ελλάδα), θα σταματήσει . Από 1η Φεβρουαρίου η αναβάθμιση σε Windows 8 (από προηγούμενη Windows άδεια χρήσης) θα κοστίζει 119,99 δολάρια. Η αναβάθμιση σε Windows 8 Pro θα κοστίζει 199.99 δολάρια.

Η Microsoft τώρα χρεώνει 29,99 ευρώ για την αναβάθμιση σε Windows 8 Pro από άδειας χρήσης Windows XP, Windows Vista ή Windows 7. (ή 59,99 ευρώ για αντίστοιχο DVD αναβάθμισης σε κατάτημα που συμμετέχει στην προσφορά).

Αλλά και όσοι συμμετείχαν στην δοκιμαστική χρήση των προεκδόσεων των Windows 8 επίσης μπορούν να αναβαθμιστούν στην τελική έκδοση με την παραπάνω προσφορά. Διαφορετικά αν δεν το πράξουν η άδεια χρήσης που έχουν θα λήξει και τα windows 8 θα κάνει επανεκκίνηση κάθε ώρα.

Τέλος και όσοι αγόρασαν καινούργιο υπολογιστή με εγκατεστημένα Windows 7 από 2 Ιουνίου 2012 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 μπορούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να αναβαθμίσουν το σύστημα τους σε Windows 8 Pro με 14,99 ευρώ.

Η τελική ημερομηνία και για τις δύο παραπάνω προσφορές λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τα μηχανήματα σας στο νέο λειτουργικό Windows 8 , έχετε περιθώριο μέχρι τότε να το κάνετε, με τις χαμηλές τιμές της προσφοράς, διαφορετικά από την 1η Φεβρουαρίου θα κληθείτε να πληρώσετε τις νέες ,αυξημένες, κανονικές τιμές που προαναφέρθηκαν.



Σχόλια