Loading...

Samsung, Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy S2 σε Android Jelly Bean

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/23/2013 -

Αν και έχουν περάσει κοντά στα δύο χρόνια από την στιγμή που η συσκευή έφτασε στα ράφια των καταστημάτων, η Samsung δεν δείχνει να θέλει να την... ξεχάσει. Μιλάμε φυσικά για το Galaxy S2, το smartphone που συνέχισε την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του Galaxy S, κάνοντας ακόμη πιο «σταθερές» τις βάσεις της Samsung στο οικοσύστημα του Android. Και φαίνεται πως δεν θέλει να το ξεχάσει μιας και πριν από μόλις λίγες ώρες ξεκίνησε η αναβάθμιση του σε Android 4.1.2 Jelly Bean, το σημαντικότερο ίσως update που έχει δεχθεί έως σήμερα το smartphone αυτό.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι χρήστες της συσκευής (της international έκδοσης) στην Ισπανία λαμβάνουν το προαναφερθέν update, είτε μέσω OTA είτε μέσω του Kies, με τις υπόλοιπες χώρες να αναμένεται πως θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες. Η αναβάθμιση θα φέρει μια σειρά αλλαγών και βελτιώσεων στο Galaxy S2, με πιο ορατό το TouchWiz Nature UX, το οποίο θα κάνει το περιβάλλον εργασίας του S2 να μοιάζει με αυτό του νεότερου S3. Παράλληλα, οι χρήστες θα ανακαλύψουν βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας αλλά και καλύτερη σταθερότητα του OS, τις cloud υπηρεσίες της Samsung, ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά στην κάμερα, ανανεωμένη lockscreen, νέα features όπως τα Direct Call, Smart Stay και Pop-up Play, widgets από το S3, δύο διαφορετικές λειτουργίες για την home screen και αναβαθμισμένη notification bar, μαζί φυσικά με το Google Now. Οι αλλαγές αυτές είναι μόνο μερικές από αυτές που προσφέρει το πακέτο και, όπως μπορεί να δει κανείς, δεν είναι λίγες.


Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω Samsung KIES ή OTA, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είναι διαθέσιμη για το δικό σας S2, να μας ενημερώσετε όταν γίνει αυτό και να μας πείτε τα σχόλια σας γύρω από τις νέες προσθήκες και αλλαγές!


Πηγή

Σχόλια