Loading...

Windows Phone 7.8, Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει 31 Ιανουαρίου;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/21/2013 -

Από την ανακοίνωση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8 οι κάτοχοι συσκευών Windows Phone 7.xx περιμένουν υπομονετικά την αναβάθμιση σε 7.8. Μπορεί η Microsoft να μην έχει δώσει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως όπως φαίνεται το εν λόγω update θα ξεκινήσει να διατίθεται από αρκετές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο στις 31 Ιανουαρίου.

Η Ο2 Αγγλίας έκανε την αρχή, γνωστοποιώντας σε σχετική ερώτηση καταναλωτή πως η αναβάθμιση θα διατεθεί από τα τέλη του Ιανουαρίου, με τις Telstra Αυστραλίας και Ο2 Γερμανίας να επιβεβαιώνουν την ίδια χρονική περίοδο διάθεσης του update, τουλάχιστον για τις συσκευές Nokia Lumia 800 και Lumia 710. Λίγες ώρες νωρίτερα, στο επίσημο Fan Page των Windows Phone της Κολομβίας αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας πως από τις 31 Ιανουαρίου και στη διάρκεια του πρώτου τετραμήνου του 2013 «κάποιες» συσκευές που σήμερα τρέχουν Windows Phone 7.5 θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση στην έκδοση 7.8

Δεν είναι ακόμα γνωστό ποιες συσκευές θα μείνουν στη τρέχουσα έκδοση, με το LG Optimus 7 να φημολογείται εδώ και καιρό πως θα συνεχίσει με Windows Phone 7.5. Αναμένουμε σχετική, «επίσημη» ανακοίνωση τόσο από τη Microsoft, όσο και από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.



Σχόλια