Loading...

DTT Docomo, Orange και Samsung υπόσχονται Tizen συσκευές μέσα στο 2013!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/28/2013 -

Η ΝΤΤ Docomo και η Orange ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους “για την κυκλοφορία Tizen συσκευών στο δεύτερο μισό του 2013″ με την Samsung να επιβεβαιώνει πως σκοπεύει να προσφέρει συσκευές με το εν λόγω λειτουργικό μέσα στον χρόνο.

Η Tizen Association αναφέρει πως η Samsung έχει ήδη συνεργαστεί με παρόχους τηλεφωνίας και συνεργάτες της για να παρέχει ένα συνδυασμό παγκόσμιου αλλά και τοπικού περιεχομένου. σε κάθε αγορά.

Συνολικά 250 συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στην Βαρκελώνη για αυτό το σκοπό. Η Tizen Association αναφέρει πως η NTT Docomo, η Orange, η Samsung αλλά και οι Huawei και Intel επισήμαναν την “αξία ενός ανοιχτού οικοσυστήματος” και την αναγκαιότητα της “επιλογής του καταναλωτή και της παροχής αναγκαίων υπηρεσιών στους καταναλωτές”

Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε το Tizen 2.0 SDK και ο πηγαίος κώδικας του λειτουργικού δόθηκε στους Developers. Το νέο SDK αποτέλεσε μεγάλο milestone και περιείχε πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Η Tizen Association αναφέρει πως το Tizen Store για εφαρμογές θα λανσαριστεί μέσα στο 2013 με χιλιάδες εφαρμογές, επιτρέποντας στους developers να ιδιοποιούνται τη δουλειά τους και να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό οικοσύστημα!

Σχόλια