Loading...

Google Glass, θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη σύνδεση δεδομένων του iPhone μέσω Bluetooth

  • Άρθρο του Neumann
  • at 2/24/2013 -



Η Google απεκάλυψε επιτέλους όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πολύ φιλόδοξο Google Glass, το augmented reality γυαλί με φωνητικές εντολές και δυνατότητα καταγραφής βίντεο και λήψης φωτογραφιών μεταξύ άλλων. Ο Joshua Topolsky του The Verge είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το Google Glass καταγράφοντας την εμπειρία χρήσης αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι πλήρως συμβατό με το iPhone χάριν στην τεχνολογία bluetooth.

«Η συσκευή λαμβάνει δεδομένα μέσω Wi-Fi από μόνη της αλλά μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth σε μια Android ή iOS συσκευή και να χρησιμοποιήσει τη δική τους 3G ή 4G τεχνολογία», γράφει ο Topolsky. «Δεν υπάρχει τσιπ για για ασύρματη σύνδεση σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο Glass αλλά διαθέτει GPS».

To Google Glass για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα αξεσουάρ που τοποθετείται σε γυαλί και διαθέτει μια μικροσκοπική οθόνη που είναι ορατή μόνο στον χρήστη, κάμερα, GPS, Wi-Fi και Bluetooth. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή συσκευή που λίγα χρόνια πριν θα νομίζαμε ότι θα δούμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Topolsky εδώ.



Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...