Loading...

Η Logitech παρουσιάζει την Web κάμερα C930e για επιχειρήσεις

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/15/2013 -


Η Logitech προσφέρει κάθε είδους προιόντα για χρήστες επιχειρήσεων παρά για οικιακούς χρήστες. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προιόντα της εταιρίας που προορίζονται για αυτή την αγορά είναι οι web κάμερες. Η νέα κάμερα που παρουσίασε για χρήστες σε επιχειρήσεις είναι η Logitech Webcam C930e.

Η κάμερα είναι σχεδιασμένη ειδικά για εύκολη χρήση και προσφέρει βίντεο υψηλής ανάλυσης. Η web κάμερα έχει πεδίο 90 μοιρών και υποστηρίζει τα πρωτόκολλα κωδικοποίησης του σήματος H.264 SVC και UVC 1,5. Η κάμερα επίσης υποστηρίζει ικανότητα υψηλής διακριτικής ικανότητας ψηφιακού pan-tilt-zoom (κίνησης δεξιά, αριστερά, πάνω , κάτω και ζουμ).

Η web κάμερα έχει ανάλυση HD που επιτρέπει βίντεο συνδιαλέξεις με με μεγάλες ομάδες χάρις στην ευρεία γωνία λήψης. Έχει φακό Carl Zeins που είναι ειδικά φτιαγμένος για την καταστολή της παραμόρφωσης της εικόνας (fisheye). Και είναι επίσης βελτιστοποιημένη για το Microsoft Lync , αλλά και είναι συμβατή με τα προγράμματα της Cisco και Skype , αλλά και τις περισσότερες εφαρμογές βιντεο κλήσεων και συνδιαλέξεων.

Μπορεί να μεγενθύνει μέχρι τέσσερις φορές την εικόνα, και η προαναφερόμενη κωδικοποίηση του σήματος απελευθερώνει τον υπολογιστή, καθώς η επεξεργασία του σήματος γίνεται στην κάμερα. Η κάμερα επίσης ρυθμίζει την ποιότητα του βίντεο ανάλογα με τις διακυμάνσεις του εύρους της γραμμής επικοινωνίας.

Η κάμερα θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο στα 109,99 δολάρια.



Σχόλια