Loading...

Το iWatch της Apple δεν "τρομάζει" την Pebble

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/15/2013 -

Οι φήμες που θέλουν την Apple να κυκλοφορεί στην αγορά "έξυπνα" ρολόγια, όχι μόνο δεν τρομάζουν τις ήδη καταξιωμένες εταιρείες κατασκευής τους, αλλά μάλλον ενισχύει τον μεταξύ τους καλώς νοούμενο ανταγωνισμό.

Ο ιδρυτής μίας εξ αυτών των εταιρειών, της Pebble, δηλώνει ευχαριστημένος με τα νέα, αφού όπως λέει, "όσο περισσότερο κοιτάζει ο κόσμος για έξυπνα ρολόγια, τόσο περισσότερο θα μαθαίνει την Pebble".

Ειδικά η Pebble έκανε αισθητή την παρουσία της το 2012, σημειώνοντας κέρδη 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησαν κι άλλες εταιρείες, που πήραν παράδειγμα από την καινοτομία της, διεκδικώντας το δικό τους μερίδιο στην "φρενίτιδα" των έξυπνων ρολογιών.

Σύμφωνα με τις Wall Street Journal και New York Times, η Apple να ετοιμάζει πυρετωδώς το iWatch, που θα διαθέτει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί.

Βέβαια, το γεγονός ότι διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δούμε ένα iWatch σύντομα στα καταστήματα Apple, αφού χρειάζεται εξαιρετική μελέτη και η ιδέα των υπολογιστών που μπορούμε να τους φοράμε, θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.



Σχόλια