Loading...

Ένα δισεκατομμύριο έγγραφα του Office έχουν αποθηκευτεί στο Skydrive

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/10/2013 -

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα πως οι χρήστες έχουν αποθηκεύσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο έγγραφα του Office στο Skydrive. H νέα έκδοση του Office έχει ενσωματωμένη την πρόσβαση στο Skydrive , και τώρα η Microsoft κάνει πιο απλό το μοίρασμα των εγγράφων στο Skydrive με τρίτους.

Όσοι έχετε δοκιμάσει το νέο Office , θα ξέρετε πως είναι εύκολο να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στο SkyDrive , από όπου μπορείτε να αποστείλετε την διεύθυνση του αποθηκευμένου εγγράφου σε άλλους για να το μοιραστείτε μαζί τους. Τώρα γίνετε ακόμη πιο εύκολο.


Καθώς δεν χρειάζετε πλέον οι παραλήπτες να εισέλθουν (ή να δημιουγήσουν νέο) λογαριασμό στην Microsoft. Με την ηλεκτρονική διεύθυνση του εγγράφου τρίτοι μπρούν πλέον να διαβάσουν και να επεξεργαστούν το έγγραφο , ακόμη και ταυτόχρονα με εσάς. Έτσι οι παραλήπτες της διεύθυνσης του εγγράφου μπορούν αμέσως με ασφάλεια να δουν και να επεξεργαστούν το έγγραφο.


Αν θέλετε να ελέγχετε ποιός μπορεί να επεξεργάζεται και ποιός μπορεί μόνο να διαβάζει το έγγραφο θα πρέπει να του στείλετε σχετική πρόσκληση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του SkyDrive , όπου θα έχετε προηγουμένως δηλώσει ποιό επίπεδο πρόσβασης του δίνετε.




Σχόλια