Loading...

Να πώς το Samsung Galaxy S IV θα «αναστατώσει» στις 14 Μαρτίου την Time Square της Νέας Υόρκης

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/28/2013 -
Η Samsung έχει αποστείλει, ήδη, τις προσκλήσεις για το μεγάλο event της 14ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, όπου θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy S IV.

Το νέο «unpacked» event της εταιρείας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους -admirers ή haters της Samsung και των smartphones της- αλλά και από ολόκληρο τον τεχνολογικό κόσμο.

Η νέα πρόταση της Samsung πέτυχε να «κλέψει» τις εντυπώσεις ακόμη και εν μέσω MWC 2013, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας για το event έγινε την ημέρα επίσημης έναρξης της έκθεσης, δηλαδή τη Δευτέρα που μας πέρασε.


Τώρα, η Samsung, με νέο teaser τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, καλεί όλους τους fans της που βρίσκονται στο «Μεγάλο Μήλο» σε μία μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην Time Square κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.


Όσοι βρεθούν εκεί, θα παρακολουθήσουν σε live streaming το event παρουσίασης της νέας «ναυαρχίδας» των Κορεατών σε κάποιες από τις μεγάλες γιγαντοοθόνες της πλατείας.

Και κάπως έτσι, η Samsung φαίνεται ότι θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη γιορτή, με αφορμή την ανακοίνωση του Galaxy S IV. Λέτε να έχει και «υψηλούς» καλεσμένους;

Θα το μάθουμε την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα (Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 01:00 για την Ελλάδα με βάση τις 6 ώρες διαφοράς που θα έχουμε εκείνη την περίοδο με τη Νέα Υόρκη).


Μετράμε τις μέρες!

Σχόλια