Loading...

Tegra 4 Benchmarks: Απλά ΠΕΤΑΕΙ....!!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/25/2013 -

Το ubergizmo είχε την ευκαιρία να τρέξει τα πρώτα Tegra 4 benchmarks εκτός εργαστηρίου της NVIDIA . Από τότε που η NVIDIA παρουσίασε τον Tegra 4 επεξεργαστή της στην έκθεση CES, υπήρχε μια αίσθηση ότι θα πρέπει να είναι πολύ γρήγορος, αλλά το ερώτημα ήταν πόσο γρήγορος?

Σήμερα, έχουμε την απάντηση και είναι περίπου δύο φορές πιο γρήγορος από την τρέχουσα γενιά hardware και φαίνεται πολύ ελπιδοφόρος. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στις γραφικές παραστάσεις για να πάρετε μια ιδέα.




Ας δούμε και το σκορ του στο Quadrant, της δημοφιλούς εφαρμογής μέτρησης CPU, I/O και 3D γραφικών για Android. Το τεστ μας άφησε άφωνους με το score  16.591 ως μεγίστη τιμή. Για να έχουμε μια εικόνα σύγκρισης όσον αφορά αυτό τον αριθμό φανταστείτε ότι το HTC One με τον 4πύρηνο Snapdragon 600 στα 1.7 GHz, σκοράρει μόλις 12.500 βαθμούς.


Να προλάβουμε και αυτούς που θα ισχύριστούν ότι είναι πολύ ενεργοβόρος ο Tegra 4, ας τονίσουμε ότι η κατανάλωση ήταν άκρως ικανοποιητική και καταγράφοντας τιμή περί τα 950 mW, μια τυπική κατανάλωση όταν εκτελούνται βαριές εργασίες όπως η αναπαραγωγή video υψηλής ανάλυσης

Σχόλια