Loading...

Blackberry: Στέλεχος επιβεβαιώνει την ύπαρξη Playbook 2

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/21/2013 -

Μπορεί ο CEO της Blackberry, Thorsten Heins, να δήλωνε πριν από μερικές ώρες πως η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο Playbook tablet μέχρι να καταλήξει στο πως θα φτιάξει ένα προϊόν που θα ξεχωρίζει, ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Mike Al Mefleh, διευθυντή διαχείρισης προϊόντων στην Blackberry, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει φέτος έξι νέα προϊόντα, αναφέροντας πως σε αυτά θα προστεθεί και ένα νέο Playbook το οποίο θα κάνει χρήση BB10. Αυτό που δεν ξεκαθαρίστηκε είναι το εάν σε αυτές τις 6 συσκευές συμπεριλαμβάνεται και το Z10 ή μιλάμε για εντελώς καινούργια προϊόντα.

Παράλληλα, αν και ο Al Mefleh δεν έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες γύρω από το πότε θα πρέπει να περιμένουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα στην αγορά, πηγές αναφέρουν πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Playbook τοποθετείται στο δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρονιάς, ακόμη και στο ερχόμενο καλοκαίρι. Επιπρόσθετα, οι φήμες θέλουν το Playbook 2 να διαθέτει οθόνη 10 ιντσών, ενώ η κυκλοφορία αυτού δεν αποκλείεται να λάβει χώρα αφού φτάσει το update σε BB10 στο προηγούμενο μοντέλο.

Σχόλια