Loading...

Η Google παραδέχεται ότι τα προϊόντα της Motorola προς το παρόν, δεν είναι αυτά που θέλει

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/01/2013 -

Οτιδήποτε φτιάχνει η Google, θέλει να είναι “Wow!”. Να κάνει κάτι ιδιαίτερο, να παρουσιάζει μία καινοτομία. Δείτε τα προϊόντα της: από την αναζήτηση που συνεχώς παρουσιάζει μία έκπληξη, μέχρι τις Nexus συσκευές, μέχρι τα Google Glass. Για πολλούς από εμάς, η εξαγορά της Motorola Mobility από την Google, σήμαινε πως θα βλέπαμε την εταιρεία που έφτιαξε πρώτη κινητό τηλέφωνο, να παρουσιάσει στην αγορά συσκευές Google που θα μας έπαιρναν το μυαλό. Κι όμως… αυτό δεν έγινε και πλέον, ακόμα και η Google το παραδέχεται.

Ο CFO της Google, Patrick Pichette εχθές, κατά την διάρκεια του Συνεδρίου Τεχνολογίας της Morgan Stanley, παραδέχτηκε ότι τα προϊόντα που βρίσκονται στο pipeline της Motorola: «δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρντ αυτά που θα έκαναν την Google να πει «wow!».

Και εξήγησε έπειτα ο Pichette: «μαζί με την εταιρεία, κληρονομήσαμε και έναν σχεδιασμό παραγωγής που εκτείνεται στους 18 μήνες. Από την πρώτη μέρα όμως, αρχίσαμε να δουλεύουμε για την επόμενη ατζέντα, σε προϊόντα που θα δείτε τους επόμενους μήνες», προσθέτοντας αργότερα ότι «η δουλειά μας, θα αρχίσει να φαίνεται και είναι καλή».

Οι κυκλοφορίες της Motorola έχουν περιοριστεί σε κάποια μοντέλα Droid RAZR, όπως το Maxx HD και το M. Αξιόλογα (όπως πάντα) τηλέφωνα, χωρίς όμως να έχουν ενθουσιάσει κανέναν. Το 18μηνο στο οποίο αναφέρθηκε ο Pichette τελειώνει, οπότε κι εμείς περιμένουμε από τη Motorola να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά (εξαιρετικά τηλέφωνα δηλαδή), με την πινελιά της Google (καινοτομία και ενθουσιασμός). Είναι πολύς ο καιρός που το περιμένουμε αυτό και πρέπει να γίνει.

Σχόλια