Loading...

Η Huawei θέλει να υπερισχύσει κατά της Apple και της Samsung τα επόμενα 5 χρόνια

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/11/2013 -
 

Η γνωστή κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Huawei επιδιώκει να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Apple και της Samsung στα καταναλωτικά προϊόντα, εκμεταλλευόμενη τη δεσπόζουσα θέση της στις υποδομές δικτύου.

Από την έναρξη του πενταετούς σχεδίου της, η Huawei έχει στρέψει την προσοχή της από τον δικτυακό εξοπλισμό και την παροχή υπηρεσιών, στην παραγωγή καταναλωτικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Σε δήλωση του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Wan Biao, στο πρόσφατο Mobile World Congress 2013 που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη ανέφερε ότι, ‘’ Πριν από πέντε χρόνια καμία από τις δυο εταιρείες δεν κατείχε τη θέση που έχουν σήμερα στον κλάδο των κινητών συσκευών και δεν θεωρούνταν μεγάλοι παίκτες. Δεν μπορείς να προβλέψεις το πώς θα είναι η εταιρεία ακριβώς μετά από πέντε χρόνια, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι τουλάχιστον στις τρεις κορυφαίες του κλάδου, ίσως και η μεγαλύτερη.’’

Η Huawei παρουσίασε την πρόσφατη 4G συσκευή της Ascend P2 στην εμπορική έκθεση για κινητά, διακηρύσσοντας ότι είναι το ταχύτερο LTE smartphone στον κόσμο.

Σχόλια