Loading...

Το "φθηνό" iPhone θα έχει οθόνη 4 ιντσών

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/17/2013 -
 

Οι φήμες για το "φθηνό iPhone" έχουν καταλαγιάσει τελευταία με όλη την παραφιλολογία γύρω από το iWatch (το φημολογούμενο ρολόι της Apple), αλλά μία νέα φήμη έρχεται να προσθέσει καπνό στην πιθανή φωτιά.

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, είπε ότι το επερχόμενο φτηνό iPhone όντως έρχεται, και θα έχει την ίδια οθόνη 4 ιντσών με το τωρινό iPhone 5. Και ενώ έχουμε βαρεθεί να ακούμε ανυπόστατες φήμες από το πουθενά, ο Ming-Chi Kuo είναι ένας αξιόπιστος αναλυτής σε θέματα που αφορούν την Apple. Είχε προβλέψει το χρονοδιάγραμμα του iPhone 4S και τις αλλαγές του σε σχέση με το 4.

Επίσης είχε προβλέψει σωστά την ημερομηνία έλευσης του iPad 2, όπως και την ύπαρξη του λευκού iPhone 4 όταν όλοι οι άλλοι των διέψευδαν, οπότε μπορεί και να έχει κάποια αξιόπιστη πηγή. Σύμφωνα με τον Kuo, το φθηνό iPhone θα έχει "λεπτότατο κέλυφος πλαστικού αναμειγμένο με ίνες γυαλιού", θα είναι ανθεκτικό, αλλά και φθηνό στην κατασκευή σε σχέση με το αλουμινένιο. Θα διατίθεται και σε ποικιλία χρωμάτων, ενώ θα είναι λεπτότερο από το σημερινό iPhone.

Σχόλια