Loading...

Με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων το iPhone 5S;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/12/2013 -

Σύμφωνα με πληροφορίες των Times της Κίνας, το επερχόμενο (και φημολογούμενο) iPhone 5S θα υιοθετεί νέες τεχνολογίες στο υλικό του, οι οποίες δεν είναι άλλες από NFC συνδεσιμότητα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τα δύο αυτά «συστατικά» θα μπορούν να συνεργαστούν για την εκτέλεση πληρωμών μέσω NFC, όπου ο χρήστης θα δίνει την εξουσιοδότηση του για την εκτέλεση αυτών μέσω του δαχτυλικού του αποτυπώματος.

Οι αναφορές αυτές επιβεβαιώνουν σχόλια του Ming-chi Juo, αναλυτή της KGI Securites, ο οποίος έχει δώσει σχετικές πληροφορίες γύρω από προϊόντα της Apple και στο παρελθόν. Ο Kuo έλεγε λοιπόν πως το iPhone 5S θα κάνει την εμφάνιση του τον ερχόμενο Ιούνιο ή Ιούλιο, ακολουθώντας τις σχεδιαστικές γραμμές του iPhone 5 αλλά με ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, βελτιωμένο επεξεργαστή A7 και αναβαθμισμένη κάμερα.

Άλλωστε, την περασμένη χρονιά η Apple εξαγόρασε την AuthenTech προς 356 εκατομμύρια δολάρια, με κύριο στόχο την εκμετάλλευση της τεχνολογίας του «έξυπνου αισθητήρα» που η ίδια αναπτύσσει.

Οι ίδιες φήμες από τους China Times αναφέρουν πως η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την αγορά υποσυστημάτων για το iPhone 5S, με το τελικό προϊόν να αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει στα μέσα με τέλη της τρέχουσας χρονιάς.

Σχόλια