Loading...

Η Microsoft θα δώσει έμφαση στο touch για τα Windows Blue

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/22/2013 -

windows blue banner
Το ερευνητικό κομμάτι της MicrosoftMicrosoft Research, έχει κάθε χρόνο ένα πολυήμερο event, το TechFest, όπου παρουσιάζει τα διάφορα projects που κάνουν κάθε χρόνο. Το φετινό TechFest έλαβε μέρος στις αρχές του μήνα, και ενώ πρόκειται για ένα event μόνο για την εταιρία, το MSFTKitchen κατάφερε και διέρρευσε ένα video από μία από τις παρουσιάσεις. Το video αφορά κυρίως το νέο Fresh Paint για τα Windows Blue, αλλά λόγο κάποιων τεχνικών προβλημάτων και για να καλύψουν το χρόνο, ο Eric Rudder, επικεφαλής Τεχνικής Στρατηγικής στη Microsoft συζητάει τις διαφορές που παρουσιάζουν οι GoogleApple και Microsoft, όσον αφορά τα τμήματα ερευνών και το πόσο “ανοιχτοί” προς το κοινό είναι με τα διάφορα project που ασχολούνται, και το πόσο ενθουσιασμένος είναι για τα Windows Blue.
“We’re really excited to work, now that the next version of Windows is coming, to make sure that we extend touch in even more dramatic fashion”
“If you look at a company like HP now that’s kind of struggling and cut their R&D budget, I think they may have wished there’s some stuff in the factory they could drop on and sort of renew themselves”
Όσον αφορά το demo του Fresh Paint, ενώ δεν δείχνουν τίποτα νέα στοιχεία των Blue, παρουσιάζουν τις βελτιώσεις που έχουν κάνει στην εφαρμογή, με την εισαγωγή της νερομπογιάς (wow, ζήτω το 1995!!) και την εισαγωγή φωτογραφιών και την μετατροπή τους σε πίνακες ώστε να μπορεί ο χρήστης να ζωγραφίσει πάνω τους.
Το σημαντικό που μπορούμε να πάρουμε από το video είναι η επιβεβαίωση της κωδικής ονομασίας Blue για τα επόμενα Windows. Από αυτά που ξέρουμε, τα Blue θα φέρουν υποστήριξη για συσκευές 7” και 8”, ενώ θα εισάγουν και την επόμενη έκδοση του Internet Explorer.

Σχόλια