Loading...

MSI Wind Box DC110 mini PC με Windows 8

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/20/2013 -


Το νεότερο MSI mini desktop είναι ένα PC που δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι μια μονάδα δίσκου DVD. Είναι όμως ένας ολοκληρωμένος Windows 8 υπολογιστής με επεξεργαστή Intel Sandy Bridge, 2,5 ιντσών drive θέση, καθώς και υποστήριξη για έως και 4GB μνήμης RAM.

Ο υπολογιστής διαθέτει τέσσερις θύρες USB 2.0, VGA και HDMI θύρες, S / PDIF, μικρόφωνο και υποδοχές ακουστικών, καθώς και Ethernet και Wi-Fi. Ο Wind Box DC110 έχει διαστάσεις 19,3 x 15,2 x 3,5 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 816 γραμμάρια.

Ο επεξεργαστής είναι ένας Intel Celeron 847 Dual Core με γραφικά Intel HD. Ενώ ο 1,1 GHz επεξεργαστής δεν είναι ακριβώς ένα τέρας δύναμης, είναι αρκετός για την αναπαραγωγή HD βίντεο και για τις πιο βασικές λειτουργίες. Είναι επίσης ένα σχετικά χαμηλής ισχύος τσιπ. Ο Celeron 847 σχεδιάστηκε για notebook αρχικά και έχει TDP από 17W. Στην πραγματικότητα, ο MSI Wind Box DC110 χρειάζεται μόνο ένα 40W τροφοδοτικό.

Αυτό θα μπορούσε να κάνει το μικρό desktop μια αξιοπρεπής επιλογή για ένα home server, media server ή οποιαδήποτε άλλη χρήση αφήνοντας το να τρέχει συνεχώς δεδομένου ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τόση ενέργεια όσο ένας επιτραπέζιος υπολογιστής.

Ο MSI Wind Box DC110 είναι ήδη διαθέσιμος στη Γερμανία για 400 ευρώ. Αναμένεται να πωλείται στην Ιταλία και άλλες χώρες σύντομα.

Σχόλια