Loading...

Nokia Lumia, αναβάθμιση firmware για να κερδίσετε τον χαμένο αποθηκευτικό σας χώρο

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/12/2013 -

NLumia620690
Παράπονα εκφράστηκαν μεσώ του Διαδικτύου από ορισμένους κατόχους συσκευών Lumia οι οποίοι ενώ απεγκαθιστούσαν δεδομένα από τις συσκευές τους δεν έβλεπαν στην διάθεση τους ξανά τον ελεύθερο χώροΣτην θέση λοιπόν του ελεύθερου κομματιού του αποθηκευτικού χώρου εμφανιζόταν ένα μυστηριώδες τμήμα με την ονομασία “other”.
Το φαινόμενο αυτό έκανε την εμφάνιση του στα μοντέλα της σειράς 620, η πλειοψηφία των οποίων βρίσκονται σε firmware 1250, με την έκδοση 1034 να κάνει την εμφάνιση της στο NaviFirm Plus, πρόγραμμα αναβάθμισης των συσκευών, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά βελτίωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
NLumiaStCh960
Την λύση μάλλον θα δώσει η εκδοσή 1307, που κατά πάσα πιθανότητα και ακολουθώντας την 1308 του Lumia 920, θα δώσει ένα καινούριο “εργαλείο” στο 620 υπό την ονομασία Storage Check.
NLumiaMSResp690
Αυτό λοιπόν το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους κατόχους των συσκευών να διαχειρίζονται τον αποθηκευτικό χώρο, την προσωρινή μνήμη αλλά και τα διάφορα“σκουπίδια”- αρχεία από απεγκαταστάσεις και να διεκδικούν ξανά τα GΒytes που είδαν να χάνονται σιγά σιγά από αυτό το “ψεγάδι” το οποίο η Microsoft αναγνώρισε και υποσχέθηκε να διορθώσει σύντομα.

Σχόλια