Loading...

Το ενδιαφέρον για το Samsung Galaxy S IV είναι πολύ αυξημένο σύμφωνα με καταστήματα

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/20/2013 -

Το βρετανικό Phone4U, ένας από τους μεγάλους μεταπωλητές κινητών στην χώρα, δήλωσε πως το ενδιαφέρον για το νεοανακοινωθέν Samsung Galaxy S4 είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μάλιστα ξεπερνάει κατά πολύ το ενδιαφέρον που είχε παρατηρηθεί πέρσι για το Galaxy S III. Ο αριθμός των ατόμων που έκανε εγγραφή για προπαραγγελία είναι 40% πάνω σε σχέση με τις αντίστοιχες περσινές του S III.

Μην ξεχνάμε πως το Galaxy S III έσπασε το ρεκορ για το Android τηλέφωνο με τις περισσότερες προπαραγγελίες. Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα, το Galaxy S IV δε θα δυσκολευτεί να σπάσει το ρεκόρ του προκάτοχού του. Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της εταιρίας, η ανυπομονησία για την νέα ναυαρχίδα της Samsung είναι “εκπληκτική”, με το τηλέφωνο να μαζεύει τις περισσότερες αιτήσεις για ειδοποιήσεις διαθεσιμότητας, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό του 2013.

To Phones4U προβλέπει πως το Galaxy S4 θα κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς. Το βρετανικό κατάστημα ΕΕ επίσης δήλωσε πως έχουν εντυπωσιαστεί με το ενδιαφέρον των καταναλωτών για την συσκευή.

Σχόλια