Loading...

Samsung Galaxy S4 με Snapdragon 600 και μοντέλα με ασύρματη φόρτιση

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/16/2013 -

Ακούστε να δείτε τι πάει να συμβεί. Προχθές που έγινε η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S4 μάθαμε ότι αυτό θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, μια με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5410 1.6GHz και μια με τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 600 1.6GHz. Ποιο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε ποιες χώρες δεν έχει γίνει σαφές, όμως οι Ευρωπαίοι σπεύσαμε να καλωσορίσουμε το οκταπύρηνο.

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η μαζική παραγωγή του οκταπύρηνου επεξεργαστή Exynos 5 Octa θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013, δηλαδή μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.

Τώρα διαβάζω στην γερμανική ιστοσελίδα BestBoyz ότι στην δική τους αγορά η Samsung Electronics GmbH ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το μοντέλο με τον Snapdragon 600 με 16GB και 4G/ LTE στην τιμή των 729 ευρώ. Ενώ σε ερώτηση για το αν θα κυκλοφορήσει εκεί το οκταπύρηνο μοντέλο, δεν έχουν λάβει απάντηση…

Από την άλλη, στο Engadget διαβάζω ότι θα υπάρξουν εκδόσεις του Galaxy S4 με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και άλλες χωρίς. Μπέρδεμα!

Θα σας κρατάμε ενήμερους για το τι πρόκειται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας αλλά και σε άλλες γειτονικές ώστε να επιλέξετε… ;)

Σχόλια