Loading...

Stephen Elop: Είναι «ντροπιαστικό» να έχει κάποιος iPhone 5

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/22/2013 -
 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε σε κανάλι της φινλανδικής τηλεόρασης, ο CEO της Nokia, Stephen Elop, απάντησε σε αρκετά ερωτήματα, αλλά όταν πιέστηκε να δώσει επιπρόσθετες πληροφορίες για το επερχόμενο Lumia 928 απέφυγε την όλη κουβέντα, μιας και πρόκειται άλλωστε για ένα φημολογούμενο προϊόν. 

Αυτό που ξεχώρισε από τις δηλώσεις του Elop στην συγκεκριμένη συνέντευξη δεν ήταν τόσο οι δηλώσεις του, όσο η στιγμή που ο παρουσιαστής του δείχνει ένα iPhone λέγοντας του πως θέλει να το αντικαταστήσει με το φημολογούμενο Lumia 928. Η αντίδραση του Elop στην θέα του iPhone ήταν να αναφέρει πως αυτό είναι «ντροπιαστικό», παίρνοντας την συσκευή και πετώντας την μακριά.


Αναφερόμενος πάντως στις νέες προτάσεις της εταιρείας, δήλωσε πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και πως οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την νέα γκάμα συσκευών της Nokia, συμπληρώνοντας πως τα smartphones της κατασκευάστριας από την Φινλανδία είναι πλέον γνωστά για την όμορφη εξωτερική τους σχεδίαση αλλά και τις πολύ αξιόλογες δυνατότητες στην λήψη εικόνων με ισχυρές κάμερες, μια άποψη που όπως υποστηρίζει την έχει ακούσει και από πολλούς καταναλωτές. Υπογράμμισε πως είναι ενθουσιασμένοι για τα «όμορφα τηλέφωνα» που ετοιμάζουν, τονίζοντας ιδιαίτερα τις βελτιώσεις που θα υπάρξουν στον φωτογραφικό τομέα.

Σύμφωνα με τον Elop, η Nokia θα πουλήσει περισσότερες συσκευές κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους σε σύγκριση με το τέταρτο τρίμηνο του 2012. «Τώρα ξεκινάμε με ένα ολοκαίνουργιο σύνολο προϊόντων, βαδίζουμε με χαμηλούς αριθμούς, αλλά μου αρέσει που το τέταρτο τρίμηνο είχε υψηλότερα νούμερα από το τρίτο και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε άνοδο και μεγαλύτερη ποσότητα.» δήλωσε ο επικεφαλής της Nokia.

Σχόλια