Loading...

Πώς θα γίνετε “διάσημοι” στο twitter

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/04/2013 -

Μελετητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του πανεπιστημίου της Τζόρτζια των ΗΠΑ, επιχείρησαν να αναλύσουν τον λόγο για τον οποίο, ορισμένοι χρήστες του twitter, έχουν περισσότερους ακόλουθους (followers) από άλλους.

Αφού μελέτησαν 507 χρήστες του δικτύου για 15 μήνες, κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: "Όσο πιο καλογραμμένα, σαφή και αισιόδοξα είναι να μηνύματά μας στο twitter, τόσο πιο “αγαπητοί” θα γίνουμε!" 

Το μυστικό της δημοτικότητας στο twitter, κρύβεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την κοινότητα και τους λοιπούς χρήστες της. Οι αναλυτές ανέφεραν, πως μυστικό για την επιτυχία, είναι, για αρχή, η προσπάθειά μας να μη μιλάμε πολύ και συνεχώς για εμάς. Αυτό, θα βοηθήσει τους ακόλουθούς μας να κάνουν την κοινοποίηση του μηνύματός μας στο προφίλ τους και έτσι θα διαβαστεί από άλλους κι άλλους κι άλλους...

Επιπλέον, όσο πιο ορθογραφημένα είναι τα μηνύματά μας, τόσο περισσότεροι θα ασχοληθούν με αυτά. Είναι γεγονός, ότι δεινοί χρήστες της γλώσσας, έχουν περισσότερους ακόλουθους.

Τέλος, οι ευφάνταστες και χιουμοριστικές αναρτήσεις, καθώς και το πλήρες προφίλ μας στο twitter, μας εγγυώνται την αύξηση των followers μας.

Σκεφτείτε, ότι με το πλήρες προφίλ σας, οι ακόλουθοί σας, θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά σας και να καταλάβουν περισσότερα σημεία του χαρακτήρα και της ζωή σας.

Βαλ'τε μπρος για το twitt που θα σας κάνει διάσημους!

Σχόλια