Loading...

Έρευνα δείχνει ότι τα Galaxy είναι πιο απλά στην χρήση από τα iPhone.

  • Άρθρο του Unknown
  • at 4/11/2013 -

Ενώ το Android εδώ και καιρό είναι πρωτοπόρο όσον αφορά στα λειτουργικά συστήματα των smarphones, συχνά πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτή η εξάπλωση οφείλεται στην πολιτική πώλησης και υποστήριξης των κατασκευαστών από το Android παρά στην επιθυμία του κοινού. To iOS λέγεται συχνά ότι είναι πολύ πιο απλό και εκλεπτυσμένο, ως εκ τούτου είναι καλύτερα προσαρμοσμένο για την μαζική αγορά. Σύμφωνα όμως με μια νέα έρευνα το Android δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο πολλοί υποστηρικτές της Apple ισχυρίζονται.

Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από κορυφαία πρακτορεία (Siegel + Gale) δείχνει ότι της Samsung τα smartphones (Galaxy) είναι απλούστερα από το iPhone. Στην έρευνα ερωτήθηκαν 400 άτομα και διαπιστώθηκε ότι ενώ η "απλότητα" της Apple ξεπέρασε την Samsung στο επίπεδο της "επιχείρησης", στο επίπεδο των προϊόντων συνέβει το αντίθετο.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα είπαν ότι η σειρά Galaxy της Samsung είναι «εύκολη στη χρήση προηγμένων χαρακτηριστικών - από υψηλής ταχύτητας μεταφορά αρχείων σε άμεση φωτογραφία-tagging και την ανταλλαγή - καθιστώντας απλούστερη για τους χρήστες να μοιράζονται πληροφορίες".

"Σε επίπεδο "ονόματος", η Apple γίνεται αντιληπτή ως απλούστερη από την Samsung, αλλά σε επίπεδο προϊόντος, αναμφισβήτητα η σειρά Galaxy έχει χτυπήσει τον μακροχρόνια πρωταθλητή στην απλότητα από την πρώτη θέση," ανέφερε σε Δελτίο Τύπου (Siegel + Gale).

Το επόμενης γενιάς smartphone της Samsung, Galaxy S4, θα ξεκινήσει την διάθεση του σε όλο τον κόσμο κατά τις επόμενες εβδομάδες. Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι απλούστερη ή πιο πολύπλοκη από τα παλιότερα Galaxy, αλλά είναι σίγουρο ότι αναμένεται hot-προϊόν και οι πωλήσεις αναμένεται να φτάσουν τα 10 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα της διαθεσιμότητας.


Σχόλια