Loading...

Play Store, Κάνε το άσπρο - μαύρο!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 4/12/2013 -


Αν έχετε αποφασίσει ότι δεν είστε οπαδός του χρώματος της Google στο τελευταίο ανασχεδιασμό του Play Store, έχουμε την απάντηση για εσάς. Μια «Μαυροφορεμένη» έκδοση του Play Store έχει ανακύψει στο RootzWiki, και έχει σίγουρα ένα κομψό σχεδιασμό, ειδικά αν δεν είστε οπαδός του λευκού που χρησιμοποιεί η Google.

Η εγκατάσταση είναι απλή, αλλά θα χρειαστεί να έχετε διακαιώματα χρήστη ROOT για να είστε σε θέση να flashάρετε το αρχείο σε μια custom recovery. Για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία, θα κατεβάσετε το συσκευασμένο αρχείο zip στο τηλέφωνό σας, στη συνέχεια, να επανεκκινήσετε στην recovery, και να flashάρετε το zip, και στη συνέχεια επανεκκινείτε τη συσκευή σας. Αν είστε λίγο πιο προηγμένος χρήστης, μπορείτε να περάσετε κατευθείαν το modded.apk στη συσκευή σας.

Εκτός από το Play Store, και τα άλλα Apps της Google θα έχουν πάρει την κομψό, σκούρο επανασχεδιασμό, οπότε αν η ιδέα ακούγεται ενδιαφέρον για σας, πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε για τις άλλες εφαρμογές.

Σχόλια